SV Lycurgus / Nieuws / Train(st)er Vrouwen 4 gezocht

Train(st)er dames 4 gezocht

S.V. Lycurgus is aankomend seizoen (’24-’25) op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor de dames 4 (5e klasse)! Ervaring in het trainersvak of eventueel een opleiding is niet vereist.

Onze vereniging heeft sinds jaar en dag een sterke en gezellige damesafdeling.

Dames 4 is een divers team dat vooral bestaat uit doorgestroomde meiden, nieuwe leden en een enkele ‘oude garde’. Een deel van de meiden voetbalt al enkele jaren, het andere deel is net (weer) begonnen. Sommigen zullen de ambitie hebben om door te stromen, anderen zijn content met waar ze nu zijn. Al met al is er dus verschil in leeftijd, maar ook echt in voetbalniveau. Bij allen staat (voetbal)plezier voorop en ze willen graag leren!

Lycurgus kent vier dameselftallen en tussen deze teams wordt een samenwerking in stand gehouden. Dit om het (jonge) talent de mogelijkheid te geven om (door) te groeien en de stap naar de hogere elftallen kleiner te maken. Jij bent dus essentieel en belangrijk voor onze club en de dames.

Je kunt daarbij ook rekenen op ondersteuning binnen de club, waar veel technische voetbalervaring is en waar ook de nodige sparringpartners beschikbaar zijn. En niet onbelangrijk: om het plezier op het veld en daarbuiten te waarborgen.

We zoeken een train(st)er die:

Wat wij bieden:

Vragen of direct solliciteren? Wij zijn te bereiken via e-mail: dames@svlycurgus.nl