SV Lycurgus / Club & Contact / Kantine informatie

Kantine informatie


De kantine van Lycurgus is in de week op maandag t/m donderdag vanaf ca 17:00 geopend. Tot 20:00 zorgt Johan Jonker er op maandag, woensdag en donderdag voor dat jeugdleden en hun ouders in de kantine terecht kunnen.

Daarbuiten is de bezetting door de week wisselend.

Op vrijdag is de kantine (behalve bij wedstrijden) helaas gesloten, hiervoor hebben we geen vrijwilligers meer omdat ook is gebleken dat er amper tot niet gebruik wordt gemaakt van de kantine.

Op zaterdag is de kantine regulier geopend vanaf ca. 08:00. In de ochtend begeleid Mieke de inzet van vrijwilligers, ieder jeugdteam dient ca 1 keer per jaar 2 keer 2 vrijwilligers te leveren die in diensten van 2 uur met 2 personen met elkaar van 08:00 - 12:00 de ondersteuning vormen van het vaste team. 

In de zaterdagmiddag is er een kleine groep van vrijwilligers (uitbreiding wordt gezocht) die de vaste bezetting vormt, aangevuld met 2 leden van 2 teams, het eerste team ondersteunt na haar 12:30-wedstrijd tot 16:45, hierna ondersteunt het volgende team, na haar wedstrijd van 14:30.


Praktische zaken

Voor het reserveren van de bestuurskamer stuur je een mail naar: kantinecie@svlycurgus.nl

Mocht je een bijdrage willen leveren in de kantinebezetting dan zijn we hier heel blij mee. Stuur dan een mail naar commissies@svlycurgus.nl ovv kantinemedewerker en geef in de mail aan wanneer je beschikbaar zou zijn om het enthousiaste kantine team te ondersteunen.