Kantine informatie

De kantine van Lycurgus is in de week op maandag t/m donderdag vanaf ca 16:00 geopend. Tot 19:00 zorgt Jan Schiphorst er voor dat jeugdleden en hun ouders in de kantine terecht kunnen.

Vanaf 19:00 is de bezetting wisselend.

Op maandag zijn er een 6-tal vrijwilligers die tot 20:30 zorgen dat de kantine open is voor jeugdteams die tot deze tijd trainen, nadien nemen de senioren teams de bezetting over.

Op dinsdag verzorgt Jurria de bezetting vanaf 19:00

Op woensdag is er vanaf 19:00 nog geen vaste bezetting, we zoeken hier nog naar een goede oplossing. Voorlopig wordt dit ingevuld met diverse senioren die de bezetting verzorgen.

Op donderdag is een een 4-tal vrijwilligers die de bezetting verzorgen vanaf 19:00

Op vrijdag is de kantine helaas gesloten, hiervoor hebben we nog geen vrijwilligers.

Op zaterdag is de kantine regulier geopend vanaf ca. 08:00. In de ochtend begeleid Mieke de inzet van vrijwilligers, ieder jeugdteam dient ca 1 keer per jaar 2 keer 2 vrijwilligers te leveren die in diensten van 2 uur met 2 personen met elkaar van 08:00 - 12:00 de ondersteuning vormen van het vaste team.

In de zaterdagmiddag is er een kleine groep van vrijwilligers (uitbreiding wordt gezocht) die de vaste bezetting vormt, aangevuld met 2 leden van 2 teams, het eerste team ondersteunt na haar 12:30-wedstrijd tot 16:45, hierna ondersteunt het volgende team, na haar wedstrijd van 14:30.

Praktische zaken

Voor het reserveren van de bestuurskamer stuur je een mail naar: kantinecie@svlycurgus.nl

Mocht je een bijdrage willen leveren in de kantinebezetting dan zijn we hier heel blij mee. Stuur dan een mail naar commissies@svlycurgus.nl ovv kantinemedewerker en geef in de mail aan wanneer je beschikbaar zou zijn om het enthousiaste kantine team te ondersteunen.