SV Lycurgus / Club & Contact / Kantine informatie

Kantine informatie


De kantine van Lycurgus is in de week op maandag t/m donderdag vanaf ca 16:00 geopend. Tot 19:00 zorgt Jan Schiphorst er voor dat jeugdleden en hun ouders in de kantine terecht kunnen.

Vanaf 19:00 is de bezetting wisselend.

Op maandag tot en met donderdag vullen diverse seniorenteams de bezetting van van 19:00 tot 21:30.

Op vrijdag is de kantine (behalve bij wedstrijden) helaas gesloten, hiervoor hebben we nog geen vrijwilligers.

Op zaterdag is de kantine regulier geopend vanaf ca. 08:00. In de ochtend begeleid Mieke de inzet van vrijwilligers, ieder jeugdteam dient ca 1 keer per jaar 2 keer 2 vrijwilligers te leveren die in diensten van 2 uur met 2 personen met elkaar van 08:00 - 12:00 de ondersteuning vormen van het vaste team. 

In de zaterdagmiddag is er een kleine groep van vrijwilligers (uitbreiding wordt gezocht) die de vaste bezetting vormt, aangevuld met 2 leden van 2 teams, het eerste team ondersteunt na haar 12:30-wedstrijd tot 16:45, hierna ondersteunt het volgende team, na haar wedstrijd van 14:30.


Praktische zaken

Voor het reserveren van de bestuurskamer stuur je een mail naar: kantinecie@svlycurgus.nl

Mocht je een bijdrage willen leveren in de kantinebezetting dan zijn we hier heel blij mee. Stuur dan een mail naar commissies@svlycurgus.nl ovv kantinemedewerker en geef in de mail aan wanneer je beschikbaar zou zijn om het enthousiaste kantine team te ondersteunen.