SV Lycurgus / Informatie / Actuele vacatures

Vrijwilligerscoördinator

Een sportvereniging draait niet zonder vrijwilligers, zo ook Lycurgus. Gelukkig hebben we bij Lycurgus veel vrijwilligers die zich op allerlei manieren inzetten voor de club. Hier zijn we erg blij mee!
Al deze vrijwilligers dient mee gecommuniceerd en gepland te worden en er kunnen natuurlijk altijd nieuwe vrijwilligers geworven worden. Dit vergt het nodige werk. Wij zijn daarom op zoek naar een vrijwilligerscoördinator voor de vereniging.

Je houdt je bezig met het inplannen van vrijwilligers, communicatie hierover, maar ook het werven en inzetten van nieuwe vrijwilligers.

Lijkt dit je wat, neem dan contact op met Diet Kunst via secretaris@svlycurgus.nl. Natuurlijk kan deze taak ook ingevuld worden door meerdere personen, want.. vele handen maken licht werk! Alle hulp is welkom!


Kantinemedewerker

SV Lycurgus is een voetbalvereniging waar iedereen op zijn eigen niveau plezier beleeft aan voetbal. Naast een grote dames- en herenafdeling hebben we ook meer dan 40 jeugdteams.

Locatie: Sportpark West End, Vinkhuizen

Begeleiding en/of melden bij: Mieke Hendriks

Frequentie: Voor de kantinebezetting maken we gebruik van een groepje vrijwilligers. Je wordt in principe 1 dagdeel per maand ingeroosterd, maar in overleg kun je ook regelmatiger worden ingedeeld. Altijd op een moment dat jou schikt.

Dag: zaterdagochtend of -middag

Tijdstip: 8:00 uur tot 13:00 uur of 13:00 tot 17.30

Taken zijn onder meer;
– Het schenken en afrekenen van koffie en andere consumpties;
– Het klaarzetten van thee en ranja voor de teams;
– Het opruimen van de kantine;
– Het schoonhouden van de tafeltjes;
– Keukenwerkzaamheden (Frituren, gehaktballen en bockworsten).

Voor deze functie is het belangrijk dat je klantvriendelijk en sociaal bent. Je bent het gezicht van de vereniging. Het is mogelijk om deze functie te vervullen als participatiebaan.

Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met vrijwilliger@svlycurgus.nl.


Wedstrijdsecretaris

Met het oog op de toekomst zijn we op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris.

Je draagt zorg voor de contacten met de KNVB omtrent wedstrijdwijzigingen, je begeleidt de (senioren)teams op zaterdag en je ondersteunt de wedstrijdplanning. Daarnaast ben je voor andere verenigingen aanspreekpunt in geval van wijzigingen van wedstrijden.

Mocht je meer willen weten over deze taak dan gaan we graag met je in gesprek. Neem dan contact op met het bestuur via de voorzitter op voorzitter@svlycurgus.nl.

Omdat we ook de mogelijkheid open willen laten om voor de senioren en de jeugd met 2 wedstrijdsecretarissen te werken kun je ook aangeven dat je belangstelling hebt voor het wedstrijdsecretariaat voor de senioren of de jeugd.


Welkomstploeg

SV Lycurgus is een voetbalvereniging waar iedereen op zijn eigen niveau plezier beleeft aan voetbal. Naast een grote dames- en herenafdeling hebben we ook meer dan 40 jeugdteams.

Locatie:                                             Sportpark West End, Vinkhuizen

Begeleiding en/of melden bij:        Arjan den Broeder

Frequentie:

Voor de ontvangst maken we gebruik van een groepje vrijwilligers. Je wordt in principe 1 ochtend per maand ingeroosterd, maar in overleg kun je ook regelmatiger worden ingedeeld. Altijd op een moment dat jou schikt.

Dag:                                                  zaterdagochtend

Tijdstip:                                            9.00 uur tot 12.30 uur

Je bent gedurende je dienst herkenbaar als Lycurgus-vrijwilliger. Je zorgt dat de tegenstanders van SV Lycurgus op een prettige en gastvrije manier worden ontvangen en maakt ze wegwijs. Je legt uit welke kleedkamer ze mogen gebruiken en op welk veld ze spelen, maar ook waar de bestuurskamer is voor het invullen van het wedstrijdformulier. Je houdt een oogje in het zeil, bijvoorbeeld dat de kleedkamers netjes worden achtergelaten.

Functie-eisen

Voor de tegenstanders ben je hét gezicht van Lycurgus. Je staat iedereen op een vriendelijke en rustige manier te woord. Het is mogelijk om deze functie te vervullen als participatiebaan.

Meer informatie of solliciteren?

Meld je bij: vrijwilliger@svlycurgus.nl


Vacature trainer dames 4


S.V. Lycurgus is aankomend seizoen (’24-’25) op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor de dames 4 (5e klasse)! Ervaring in het trainersvak of eventueel een opleiding is niet vereist.

Onze vereniging heeft sinds jaar en dag een sterke en gezellige damesafdeling.
Dames 4 is een divers team dat vooral bestaat uit doorgestroomde meiden, nieuwe leden en een enkele ‘oude garde’. Een deel van de meiden voetbalt al enkele jaren, het andere deel is net (weer) begonnen. Sommigen zullen de ambitie hebben om door te stromen, anderen zijn content met waar ze nu zijn. Al met al is er dus verschil in leeftijd, maar ook echt in voetbalniveau. Bij allen staat (voetbal)plezier voorop en ze willen graag leren!!

Het afgelopen jaar is Lycurgus na lange tijd weer gegroeid in de vrouwenafdeling. Onderling is er besloten om de samenwerking tussen de vier damesteams in stand te houden. Dit om het (jonge) talent de mogelijkheid te geven om (door) te groeien en de stap naar de hogere elftallen kleiner te maken. Jij bent dus essentieel en belangrijk voor onze club en de dames.

Je kunt daarbij ook rekenen op ondersteuning binnen de club waar veel technische voetbalervaring is en waar ook de nodige sparringpartners beschikbaar zijn. En niet onbelangrijk: om het plezier op het veld en daarbuiten te waarborgen.

 

We zoeken een train(st)er die:

·         De uitdaging ziet in de verwachting die we hierboven hebben geschetst;

·         Met zijn/haar enthousiasme voor het voetbal de betrokkenheid van het team kan voeden en versterken;

·         Gezien het diverse niveau van de groep, de trainingen zo weet vorm te geven dat het uitdagend en motiverend is voor alle dames;

·         Zijn/haar keuzes en beslissingen uit weet te leggen aan de groep
(dit is vooral voor de jonge meiden belangrijk om (voetbal)situaties beter te begrijpen, om daar in het vervolg beter op in te kunnen spelen maar ook om te begrijpen waarom bepaalde keuzes gemaakt worden).

·         Minimaal 1x per week (dinsdag- en/of donderdagavond) trainingen kan geven;

·         Met voorkeur ook op zaterdag het team coacht;

·         Samenwerkt en afstemming heeft met de trainers van de andere teams;

·         De intentie heeft om minimaal een seizoen te blijven. 😊

Wat wij bieden:

·         Een leuk en relatief jong team op 5e klasse niveau;

·         Een nader te bepalen vrijwilligersvergoeding (afhankelijk van de kwaliteiten die je als train(st)er meebrengt);

·         Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding;

·         Naast het voetballen is er ook een gezellige derde helft en regelmatig activiteiten, zowel met het eigen team als met de hele damesafdeling;

·         Een damesafdeling met een sterke basis en historie met 4 elftallen, twee 7x7 teams, een MO20-, MO17- en een MO15-team;

·         Trainingsmaterialen en faciliteiten.


Contact opnemen kan via secretarislycurgus@gmail.com.