SV Lycurgus / Wedstrijd & Training / Verlichting QR-code

Handleiding verlichting sportpark West End met QR-code

Hierbij de handleiding voor het bedienen van de verlichting op sportpark West-End met de QR-code. Via het gebruik van de QR-code wordt de verlichting ingeschakeld voor het specifieke tijdslot van jou team op basis van het trainingsschema seizoen 21-22. Iedereen moet dus voor zijn specifieke tijdslot het licht “aanscannen”. Het licht gaat na afloop van de training, een kwartier na de eindtijd automatisch uit, mocht er niemand meer na je komen.

De start van het gebruik van de QR-code staat gepland op 1 oktober 2021. Zoals het nu lijkt zal in het beging parallel gebruik van de sleutels nog mogelijk zijn, maar wij raden een ieder aan om zo snel als mogelijk de QR-code te gebruiken.

1.      Op basis van wat bij ons bekend is wordt per team voor de aanvoerder/leider/trainer een account voor het QR code gebruik aangemaakt

2.      De aanvoerders/leiders/trainers krijgen een “sportparken050.nl” mail om de app te activeren.

3.      Download de sportparken050.nl app uit de App store

 


4.      Activeer de app en gebruik email waarop je de activeringsmail hebt gekregen. Via de link in de “wachtwoord” activeringsmail krijg je mogelijkheid om een wachtwoord te kiezen.

 

5.      Als je de sportparken050 app opent krijg je de reserveringen voor jouw team te zien (of je drukt bij de eerste keer op “toon reserveringen”). Dan zie je reserveringen op basis van de trainingstijden van jou team.

 

 

 

6.      Tik de reservering met de actuele tijd en datum aan en de QR code wordt zichtbaar.

              


7.      Nadat je de QR code voor de scanner houd gaat het licht aan.

 


8.      Er zijn 2 scanners aanwezig op het sportpark. Een voor veld 5 en 6 en een voor het KKG, korfbal- en oefenveld.

 


Mocht de QR-code niet werken , dan staat onder de QR-code een link waarmee je contact kunt opnemen. 

 

Opmerkingen:

-        Mocht je als leider/aanvoerder/trainer niet aanwezig kunnen zijn bij een training, dan is er de mogelijkheid de bewuste QR-code te delen met iemand van je team die wel aanwezig is. Mocht het delen via de daarvoor bedoelde knop niet lukken, kun je een screenshot maken van de code en die doorgeven.