Geplaatst op 25 januari 2020

Vacature Hoofdtrainer SV Lycurgus

SV Lycurgus is een bloeiende en dynamische voetbalvereniging in de stad Groningen met meer dan 950 leden, verdeeld over 14 mannen senioren teams,  3 vrouwen- en 42 jeugdteams.
we zijn voor het seizoen 2020 - 2021 op zoek naar een hoofdtrainer voor de 1e selectie. De 1e selectie van Lycurgus bestaat uit ongeveer 16 spelers. Het eerste team komt uit in de Zaterdag 4 klasse Cen traint op maandag- en donderdag avond.

Wat houd de functie in:

• De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het samenstellen van de 1e selectie in samenwerking met de trainer van de 2e selectie.

• De hoofdtrainer verzorgt de trainingen en coacht het eerste elftal bij de wedstrijden.

• De hoofdtrainer speelt een belangrijke rol in de doorstroming naar en inpassing van talentvolle jeugd in de eerste selectie.

Wat verwachten we:

• De hoofdtrainer is in het bezit van het trainersdiploma TC II senioren, oefenmeester II of CIOS C (licentie UEFA B) of is bereid deze te halen.

• De hoofdtrainer heeft affiniteit met het jeugdvoetbal.

• De hoofdtrainer is communicatief vaardig en transparant bij de interactie met spelers begeleiding en overige betrokkenen.

Voor zaterdag 8 februari 2020 kunnen belangstellenden reageren middels het sturen van een motivatie en CV aan Robert Niewzwaag, elftalzaken@svlycurgus.nl,
telefoonnummer 06-55322422