Geplaatst op 25 januari 2020

Sven de Haan stopt als hoofdtrainer bij SV Lycurgus

Na 6 jaren van enthousiaste betrokkenheid bij onze vereniging heeft onze hoofdtrainer Sven de Haan kenbaar gemaakt dat hij er aan toe is om met zijn opgebouwde kennis en ervaring op een andere plek aan de slag te gaan. Hoewel wij het bijzonder jammer vinden om afscheid te nemen van Sven als mens en als trainer snappen we ook dat hij zich verder wil ontwikkelen en ontplooien als trainer. Deze drive kenmerkt hem en is ook één van zijn kwaliteiten.

We bedanken Sven voor 6 jaren met een zeer plezierige en goede samenwerking waarvan de laatste 3 jaren als hoofdtrainer van de vereniging. Jaren waarin Lycurgus met plezier in zijn hoofdtrainer heeft geïnvesteerd en daarvoor ook is beloont met inzet, betrokkenheid en faire manier van werken. Het bestuur van SV Lycurgus wenst Sven heel veel succes in het vervolg van zijn carrière en hoopt hem in de toekomst nog regelmatig als gast te mogen verwelkomen op West End.