Geplaatst op 23 mei 2019

Beste spelers, vrijwilligers en mensen die lycurgus een warm hart toedragen,

Vandaag heb ik het bericht ontvangen dat Willem Willemsen na langdurig ziek zijn is overleden.

Willem was een liefhebbende man van Hennie en vader van Evelien voetbalster bij de MO17.

In de tijd dat Evelien bij de MO15 speelde was Willem elftalleider en zeer nauw betrokken bij ons team.

De herinneringen blijven aan de mooie berichten die hij schreef op facebook over de verrichtingen van de mo15, je las daaruit hoe betrokken Willem en Hennie waren  bij het wel en wee van het team en natuurlijk hun Evelien.

Willem wordt a.s vrijdag 24 mei herdacht in aula 1 om 16.00 uur van het crematorium te Groningen.

Willem we zullen je nooit vergeten.

Namens ouders en spelers van de MO15 wens ik Hennie, Evelien en andere familieleden heel veel sterkte om dit groot verlies te moet dragen.

Ten slotte sluit ik af met de woorden die bovenaan de rouwkaart staan geschreven:

Het leven is wat je overkomt,

Terwijl je andere plannen maakt.

John Lennon

Sterkte