Geplaatst op 7 mei 2020

Zorg er voor dat trainingen niet stoppen!

Beste ouders/verzorgers van jeugdleden,

Toen we vorige week vol enthousiasme met de jongste jeugd zijn gestart met trainingen kon dit op basis van een aantal afspraken:

Rond de training:

• Er blijven geen ouders (kijken) op of rond de training
  • Blijf bij het ophalen van de kinderen in de auto.
  • Ga direct naar huis na de training, blijf niet hangen

en:

blijf thuis als je je niet kunt houden aan de regels rond de training

Inmiddels hebben we als vereniging een waarschuwing ontvangen omdat ouders/verzorgers voor de training en/of rond de afloop van de training in een groep van ca 30 personen met elkaar op de parkeerplaats op minder dan 1,5 meter staan te praten.

Dit is niet conform de afspraak en als er een handhaver langs komt kunnen ouders/verzorgers die zich niet aan de regels houden rekenen op een boete van rond de € 300,-

De boete is voor uw eigen rekening, deze kunt u NIET bij Lycurgus indienen.

We gaan als Lycurgus geen politie-agent spelen of hekken neerzetten om te zorgen dat boetes voor (ouders/verzorgers van) onze leden worden voorkomen en dat trainingen door kunnen gaan.

Lycurgus gaat er van uit dat we verstandige, verantwoorde en meelevende ouders/verzorgers hebben die graag willen dat de trainingen door kunnen gaan.

We doen dus een beroep op alle ouders/verzorgers:

• om hun kind af te zetten en direct te vertrekken
  • om niet voor of na afloop van een training samen te kletsen op de parkeerplaats
  • om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, hiervoor kan de hele parkeerplaats worden gebruikt
  • als u de trainer wilt spreken, bel/mail/app hem/haar

en bedenk: blijf thuis als je je niet kunt houden aan de regels rond de training

We gaan er van uit dat het niet zo ver komt, maar als deze regels niet worden nageleefd, dan moeten we de trainingen stoppen.

WERK ALS OUDER OOK MEE DAT UW KIND KAN BLIJVEN TRAINEN!!