Geplaatst op 12 januari 2019

Hulp nodig!!

We zoeken voor de maandag avond ca 4 mensen die samen met de reeds aanwezige 4 vrijwilligers eens in de ca 6 weken van 19:00 tot 20:30 (tot 21:00 of nog langer blijven mag uiteraard ook) de kantinebezetting willen verzorgen. Het is absoluut geen drukke baan, maar we willen graag dat de kantine open kan blijven tijdens de jeugd trainingen zodat ouders (en spelers) een kopje koffie kunnen drinken en droog en warm kunnen zitten!!

Onze oorspronkelijke groep van 8 is uitgedund door andere vrijwilligerswerkzaamheden of aanvaarden van werk en pakt de komende weken op, maar graag hebben we op korte termijn weer aanvulling zodat een ieder weer naar de oorspronkelijke frequentie terug kan gaan.

Meld je aan met je naam, e-mail en telefoonnummer op jeugdafdeling@svlycurgus.nl

Alvast bedankt namens de ouders en kinderen die zo niet buiten hoeven te staan!!!