Geplaatst op 19 november 2018

Na 8 wedstrijden, 24 punten en een doelsaldo van +51 is het eerste elftal van Lycurgus op koers richting het kampioenschap en hiermee promotie naar de 4e klasse.

Na jaren van achteruitgang is de weg naar boven weer gevonden met jong talent wat voor een deel de eigen jeugdopleiding heeft doorlopen. Trainer Sven de Haan heeft deze “eigen jeugd” de kans gegeven om zich te bewijzen in het 1e elftal en deel uit te maken van een mogelijke wederopstanding van het vlaggenschip. Het team is jong, gedreven en voetbalt met passie. Elke wedstrijd gaan ze met goed voetbal tot het uiterste en nemen ze geen genoegen met het minimale.

Iedere week neemt het aantal toeschouwers (zowel uit als thuis) toe om team te zien voetballen en dat is een mooie ontwikkeling voor de club!