Geplaatst op 18 maart 2020

Hij komt is er weer :

UPDATE IVM CORONA

De koekactie van Knol.

Geen loten van de clubactie maar een heeerlijke koek van Knol.

Voor wie er nog nooit van gehoord heeft:

Sinds jaar en dag organiseert Lycurgus bijna jaarlijks een koekactie ten behoeve van de jeugd van Lycurgus. Hier worden vooral extra trainingsmaterialen voor aangeschaft en o.a. coachjassen voor jeugdleiders/trainers.

Via intekenformulieren worden koeken verkocht door de leden van Lycurgus. Iedereen mag meedoen!!

Op woensdagmiddag 27 mei worden de koeken door Knol geleverd waarna de leden de koeken kunnen ophalen en bezorgen bij de bestellers.

Niets voor niets natuurlijk want er zijn voor de jeugd mooie prijzen mee te winnen.

Voor de 3 beste koekverkopers zijn er bonnen t.w.v. 75 euro van 100% voetbal en verder veel kadobonnen van Top1Toys voor de nummers 4 t/m 10 en voor iedereen die 30 of meer koeken weet te verkopen.

Voor de senoiren is er dit jaar iets speciaals : Je kan als team een bier/wijn proeverij winnen bij verkoop van min. 200 koeken

Binnenkort verspreiding van de intekenformulieren.

Mvrgr.

Remco Pranger