Geplaatst op 6 februari 2020

Knol’s Koekactie voor de Jeugd van SV Lycurgus

Hij komt er weer aan:

De koekactie van Knol.

Geen loten van de clubactie maar een heeerlijke koek van Knol.

Voor wie er nog nooit van gehoord heeft:

Sinds jaar en dag organiseert Lycurgus bijna jaarlijks een koekactie ten behoeve van de jeugd van Lycurgus. Hier worden vooral extra trainingsmaterialen voor aangeschaft en o.a. coachjassen voor jeugdleiders/trainers.

Via intekenformulieren worden koeken verkocht door de leden van Lycurgus. Iedereen mag meedoen!!

Op woensdagmiddag 1 april (geen grap) worden de koeken door Knol geleverd waarna de leden de koeken kunnen ophalen en bezorgen bij de bestellers.

Niets voor niets natuurlijk want er zijn voor de jeugd mooie prijzen mee te winnen.

Voor de 3 beste koekverkopers zijn er bonnen t.w.v. 75 euro van 100% voetbal en verder veel kadobonnen van Top1Toys voor de nummers 4 t/m 10 en voor iedereen die 30 of meer koeken weet te verkopen.

We zijn nog bezig met een leuke prijs voor het seniorenelftal (dames/heren) dat de meeste koeken verkoopt.

Binnenkort meer informatie en verspreiding van de intekenformulieren.

Mvrgr.

Remco Pranger