Geplaatst op 7 oktober 2021

Lycurgus actief met opleiden van kader

Leiders, trainers, coaches, scheidsrechters en vele anderen binnen een vereniging zijn noodzakelijk om onze jeugdige voetballers hun wekelijkse plezier te laten beleven. Het is niet eenvoudig om voor alle taken mensen te vinden die dat willen uitvoeren. Niet omdat men dat niet wil maar vaak omdat men denkt daarvoor onvoldoende kennis te hebben en daardoor bepaalde taken niet te kunnen uitvoeren.

Lycurgus biedt daarom haar leden cursussen, workshops en trainingen aan die kunnen bijdragen aan het vergroten van vaardigheden en kennis op bepaalde gebieden.

In het nu lopende seizoen (2021/2022) zijn er bij onze vereniging alweer veel enthousiastelingen aan de studie. Maar liefst ca. 70  trainers, leiders, coaches en ouders volgen (of gaan binnenkort volgen) onderstaande workshops en/of opleidingen. Jij nog niet? Informeer eens bij onze Hoofd Opleiding (Arnold van der Kooi – hjo@svlycurgus.nl ) wat de mogelijkheden voor jou zijn en help mee onze jeugd zich verder te ontwikkelen.

Workshops:

Te besteden tijd

Kosten

Spelleider: een workshop voor het leiden van jeugdwedstrijden zonder heel diep op  spelregelkennis in te gaan.

Ouders, leiders en coaches van jeugdteams

Eén of twee avonden van een paar uur.

Geen

In-Bloom: een workshop met essentiële onderwerpen voor pupillen- en juniorenvoetbal

Trainers, coaches en leiders van pupillen- en juniorenteams

3 avonden van ca. 2 ½ uur

Wordt betaald door de vereniging

KNVB opleidingen

Pupillentrainer

(aanstaande) trainers jeugd 7 t/m 11 jaar

6 avonden van ca. 3 uur + 12 uur zelfstudie

Juniorentrainer

(aanstaande) trainers jeugd 12 t/m 18 jaar

8 avonden van ca. 3 uur.  + 16 uur zelfstudie.

UEFA C (Youth)

Bijeenkomsten 80 uur + 70 uur zelfstudie + stage 100 uur.

Scheidsrechtercursus

Fluiten bij jeugd- en lagere senioren.

4 bijeenkomsten van ca. 3 uur.

Wordt betaald door de vereniging