Geplaatst op 2 april 2020

Alle voetbalactiviteiten op West End tot en met 28 april afgelast ivm coronavirus!

De KNVB heeft  besloten om alle competities in het amateurvoetbal stop te zetten. Zie ook het bericht op de site van de KNVB.

Daarnaast heeft KNVB kenbaar gemaakt dat in navolging van de adviezen alle wedstrijden en trainingen dienen te worden stilgelegd tot en met 28 april vanwege het coronavirus.

Dit betekent dat er de komende weken op zaterdag en zondag niet gevoetbald wordt op het sportpark.

Ook zal er tot nader order niet meer getraind worden. Lycurgus volgt hierin het advies van de KNVB om de trainingen ook af te lassen.

De bijeenkomsten voor opleiding of overleg in het clubgebouw zijn ook tot nader order afgelast.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en rekenen op de medewerking van alle teams.