Geplaatst op 22 oktober 2020

Beperkingen ivm Corona

Beste leden,

In verband met de nieuwe maatregelen zoals afgekondigd per 13 oktober 2020 is er sprake van aanpassing van de onderstaande regels.

Deze gaan in per 14-10-2020 om 22:00. Ga er van uit dat dit zeker tot half november van toepassing zal zijn.

Per 22-10-2020 is er een update voor de trainingen van senioren en JO19.

Omdat nog niet alles duidelijk is kunnen er nog wijzigingen of aanvullingen optreden in onderstaande berichtgeving.

VOOR IEDEREEN (1)

• Alle competities zijn stil gelegd.
  • Kantine is en blijft gesloten.
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten
  • Publiek is bij wedstrijden en trainingen niet toegestaan.

VOOR IEDEREEN (2)

Allereerst de basisregels Corona:

• Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes bij het snuiten van je neus en gooi deze daarna in de prullenbak.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij (corona)klachten als verkoudheid, benauwdheid, verhoging of koorts.
  • Blijf thuis als je positief getest bent.
  • Bij klachten, laat je testen door de GGD, 0800-1202

VOOR IEDEREEN (3)

Coronaregels Sportpark:

• Als je, als begeleider van een (jeugd)team, Sportpark West End bezoekt en je bent 18 of ouder, verwachten we dat je de Corona-app activeert. Eventueel kun je je ook apart bij ons registreren.
  • Quarantaine: Ben jij of iemand anders in jouw huishouden in aanraking geweest met iemand die (verdacht wordt) van een besmetting? Dan vragen we je om dit te melden bij de coordinator en 10 dagen in quarantaine te gaan (dus niet bij Lycurgus te komen en geen wedstrijden te spelen, tot de bevestiging van negatief er is).

Als je de volgende vijf vragen met 'nee' hebt beantwoord, dan voldoe je aan de gezondheidscheck of voor mobiel via QR:

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuis isolatie omdat je direct contact hebt gehad met 5 iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

FAQ van de rijksoverheid.

VOOR SPELERS, SPELLEIDING EN BEGELEIDERS: WEDSTRIJDEN

ER ZIJN GEEN WEDSTRIJDEN

VOOR SPELERS EN TRAINERS: TRAININGEN

• Kantine: GESLOTEN
  • Kleedkamers en douches: GESLOTEN
  • Vul de registratielijst in (datum, naam en telefoonnummer)
  • Jeugd (tot 18 jaar):  Kleed en douche thuis.
  • Senioren (18+), dus inclusief JO19:  Onder voorbehoud van een geaccordeerd plan van aanpak per 26/10/2020 training mogelijk.

Het bestuur en vrijwilligers van SV Lycurgus