Hoofdtrainer JO15 - Maarten Jan Pastoor

Mijn naam is Maarten Jan Pastoor en ik ga mijn 4e jaar als trainer/coach bij Lycurgus in.

Ik ben opgegroeid in Sleen (Drenthe) en heb daar tot mijn 18e gewoond, toen ik ging studeren in Groningen ben ik naar de stad verhuisd en hier woon ik nog steeds.

In Sleen heb ik ook mijn eerste stappen op het voetbalveld gezet als speler en als trainer/coach.

Door mijn voetbalverslaving besloot ik om in Groningen ook weer mijn werkzaamheden als trainer/coach op te pakken en via een advertentie op Tweenul.nl kwam ik bij Lycurgus terecht.

Bij deze grote en gezellige club voel ik mij goed op mijn plaats, het is een gezellige club waar veel mogelijkheden zijn en waar je als jonge trainer de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en waar het voor elke speler mogelijk is om op zijn eigen niveau te voetballen.

Een voorbeeld van de ontwikkelingsmogelijkheden zijn het behalen van trainersdiploma's (in het bezit van TC III Youth sinds 2017) of het leren training geven door te trainen met verschillende soorten groepen (jongens/meiden) van verschillende niveaus (4e klasse t/m Hoofdklasse).

Bij Lycurgus ben ik begonnen bij de JO13-3 en ik mag mij aankomend jaar voor het 2e jaar op rij trainer van de JO15-1 noemen. Deze klus doe ik samen met Kevin Weening, waarbij we gezamenlijk de trainingen en wedstrijden bespreken en de spelers begeleiden.

Komend seizoen gaan wij samen met de spelers er weer voor zorgen dat de spelers zich ontwikkelen en ik hoop dat iedereen die betrokken is (spelers, ouders/voogden en wij als trainers) na dit seizoen terug kunnen kijken op een plezierig en leerzaam seizoen!