Voetbal.nl app en wedstrijdzaken app

Geachte leden,

Graag attenderen we jullie nogmaals op de mogelijkheden die de voetbal.nl app biedt (iOS en Android).

Je kunt je in de app registreren, waarna je spelerspas zichtbaar wordt en je de indelingen, standen en het programma van jouw team kunt volgen, ook afgelastingen worden hierin direct zichtbaar. Zo mogelijk komen in het nieuwe seizoen hier ook de trainingen in te staan. De mogelijkheden van man of the match zijn bij velen al bekend.

Veel overige vragen worden hier beantwoord.

Wanneer je (ook) actief bent als teammanager, leider of scheidsrechter, dan is het aan te bevelen om de wedstrijdzaken app ook te downloaden en op je telefoon te installeren. Met deze app kun je namelijk het digitale wedstrijdformulier behandelen.

Je inloggegevens voor beide apps zijn het zelfde. Voor Apple klik je hier, voor Android hier.

Sinds kort is het voor leden tot 16 jaar niet meer mogelijk om de eigen foto te wijzigen. Over hoe dan te handelen verwijzen we graag naar deze pagina.

Om als ouder de foto te kunnen wijzigen dient de ouder een registratie in de app te hebben. met zijn eigen registratie kan de ouder dan de foto wijzigen.

Om het kind aan de ouder te koppelen dient het mail adres van de ouder bij het kind toegevoegd te worden. Dit kan voorlopig gedaan worden door een verzoek hiertoe (vermelden naam en geboortedatum kind en op te voeren mailadres van de ouder) te mailen naar jeugdafdeling@svlycurgus.nl.