Uitnodiging vrijwilligersavond 16 juni

Lycurgus nodigt alle vrijwilligers uit voor een gezellige afsluiting van het seizoen op vrijdag 16 juni a.s. met alle trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, kantinevrijwilligers, leden van de club van 50, de Vrienden van Lycurgus etc.

Gezellig met een hapje / drankje, bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar en natuurlijk de nodige anekdotes van het afgelopen jaar.

Dit vindt allemaal plaats in de kantine van Lycurgus vanaf 17.30 uur en ….. vanaf 18.00 uur een heerlijk buffet.

Om 19.00 uur begint ook nog eens het Mix-toernooi, leuk om de mannen en vrouwen aan te moedigen!!

Om te weten hoeveel eten we ongeveer moeten hebben vragen we je om het onderstaande in te vullen en te sturen naar:  miekehendriks@home.nl

Naam:
Eventuele dieetwensen:

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 16 juni.

Stralende groet,

Kantinecommissie / Mieke Hendriks