Uitnodiging Vrijwilligers

UITNODIGING

Lycurgus nodigt jullie uit voor een gezellige afsluiting van het seizoen op zaterdag 23 juni a.s. met alle trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, etc.

Gezellig met een hapje / drankje, bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar en natuurlijk de nodige anekdotes van het afgelopen jaar.

Dit vindt allemaal plaats in de kantine van Lycurgus vanaf 16.00 uur en ….. vanaf 18.00 uur een heerlijk buffet.

Tevens is er gelegenheid om je vrijwilligersvergoeding terug te krijgen in de bestuurskamer tussen 16.00 – 17.30 uur.

Je kunt het formulier van te voren invullen (staat op onze site) of invullen in de bestuurskamer.

Om te weten hoeveel eten we ongeveer moeten hebben vragen we je om het onderstaande in te vullen en te sturen naar:  miekehendriks@home.nl

Naam:

Eventuele dieetwensen:

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 23 juni.

Stralende groet,

Kantinecommissie / Mieke Hendriks