Inleveren teamtassen en materialen van de jeugdafdeling op 30 juni 2018

Aan het einde van het seizoen moet de clubkleding en de materialen, zoals ballen en waterzakken, weer ingeleverd worden. Alles wordt dan geteld, gecontroleerd en weer klaargezet voor het nieuwe seizoen.

De datum hiervoor is 30 juni a.s. van 09:00 tot 12:00 en u kan het inleveren in de Lycurgus kantine.

De kleding dient gewassen ingeleverd te worden, om het inleveren sneller te laten verlopen graag de shirts en broekjes op nummer volgorde in de kledingtas stoppen. Mochten er shirts missen of kapot zijn dit graag vermelden op een A4’tje en bij de tas  doen.

Zijn er teams die nog toernooien  of oefenwedstrijden spelen na 30 juni dit graag ruim van te voren aangeven via de mail aan materiaalcommissie@svlycurgus.nl