A1 de bietenbrug op

Afgelopen zaterdag een wedstrijd van de A1 meegemaakt die je waarschijnlijk nooit meer meer zal maken als trainer. 15 doelpunten waaronder een wereldgoal en een fantastisch eigen doelpunt, 2x gele kaart binnen 5 seconden voor dezelfde speler dus rood, een keeper met een complete offday, een tegenstander die een man meer situatie prima uitbuit en een goede scheidsrechter.

Na 15 minuten was het al 2-2 door doelpunten van Sander en Jordy en helaas een eigen doelpunt van Robbie(wel mooi boven in de kruising) en bij rust stond het 4-3 door goals van Moussa en Bas en een prima countergoal van Gorecht. Na de rust ging het gelijk vrolijk verder door een wereldgoal van Sander die een afgeslagen corner in 1x maal op de pantoffel nam en deze vloog schitterend in de winkelhaak. 5-3 De 5-4 was helemaal kolderiek omdat Kevin dacht dat de scheidsrechter wel zou fluiten voor buitenspel terwijl deze het spel gewoon door liet gaan omdat Kevin de bal in zijn handen had maar deze gooide de bal naar zo naar Brent dat deze hem wel met de handen moest pakken en de hierdoor gegeven vrije bal ging er uiteraard in.

Direkt hierna moest Marouan met 2x geel van het veld en kwam A1 toch nog op 6-4 door prima doorzetten van Cariem die Jordy vrij voor de keeper kon zetten.  Het laatste half uur was bijna elke schot/kopbal prijs en zo werd het een 6-9 nederlaag.

Wat het extra zuur maakt is dat de andere resultaten voor A1 gunstig waren maar dat door deze nederlaag de competitie eigenlijk wel over is .