Jouw maatschappelijke stage bij S.V. Lycurgus?

Vanaf schooljaar 2011-2012 wordt de maatschappelijke stage verplicht voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs. Op veel scholen is deze stage al verplicht. Misschien ook al op jouw school?

De maatschappelijke stage houdt in dat scholieren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode.

Dat is goed voor anderen en voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ben je op zoek naar een geschikte stage en lijkt het je leuk om stage te lopen bij SV Lycurgus? In overleg met jou willen we je graag een leuke, passende stage bieden. De mogelijkheden zijn divers: kantine- of onderhoudswerkzaamheden, het fluiten van jeugdwedstrijden, trainen van een jeugdteam, organiseren van toernooien en andere activiteiten. Maar misschien heb je zelf ook een goed idee hoe jij je in kunt zetten voor Lycurgus.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Bouwman, via mail: secretaris@svlycurgus.nl of telefonisch: 06-51988246